Actueel nieuws

29-05-2024

Prijswijziging.

Door stijgende kosten zijn ook wij helaas genoodzaakt. Om onze prijzen aan te passen.
Per 01-07-2024 zullen alle prijzen met €1,50 verhoogd worden.
Wij hebben dit medegedeeld via de email naar al onze klanten. Echter kon de mail het aantal emailadressen niet aan en is de mail in storing geraakt daardoor is de bijlage die meegezonden had moeten worden vertraagd of niet aangekomen.

Momenteel kunnen wij helaas niet reageren op mails of zelf mails versturen via onze info@westschoonmaak.nl email. Wij lezen wel de inkomende mails en zullen zodra de storing is verholpen hierop reageren.

We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Onze excuses voor het ongemak

03-05-2024

Mooi weer en top drukte

He he! Eindelijk de zon is gaan schijnen. Hier zijn we maar wat blij mee natuurlijk hebben wij tijdens slecht weer niet geheel stil gezeten. Maar helaas konden we af en toe niet onze planning af krijgen, daardoor lopen we nu dus achter op de planning. Ook komen er elke week meerdere nieuw offerte aanvragen binnen waar we natuurlijk ook blij mee zijn. We proberen de wachttijd van zowel de achterstallige werkzaamheden en de nieuw offertes zo kort mogelijk te houden. Mocht u zich afvragen waar we blijven neem gerust contact op dan kunnen wij u vertellen in welk tijds bestek we ongeveer bij u komen.

Wist u dat! Er sinds kort ook bij ons gepind kan worden. Ook zijn wij bezig met een iDeal-Koppeling zodat u veilig de factuur die u krijgt in uw mail via een iDeal -link gelijk kunt betalen .

17-04-2024

Drukte en slechte weersomstandigheden

Doordat er af en toe slechte weersomstandigheden zijn, harde en veel regen en wind. Loopt de planning waarvan wij dachten” alweer aardig bij te zijn” weer achterop schema wij zetten alle zeilen bij om iedereen zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn. Echter kunnen wij helaas niet alle klanten tegelijk bedienen wij vragen hiervoor uw begrip, mocht u vragen hebben wanneer u in de planning staat, stuurt u ons dan gerust een appje of mail dan kunnen we dit voor u na kijken.

07-03-2024

Een klein mankementje aan de glazenwasser bus!

Afgelopen week hadden we even een beetje pech. Halverwege de week ging het stuurslot stuk van de glazenwasser bus door wat getrek en gesjor konden we de bus gelukkig nog wel bij de garage krijgen, zoals ons vermoeden al was. Was inderdaad het stuurslot stuk het onderdeel wat besteld moest worden duurde 48+ uur voor het binnen was. Gelukkig werden we Maandag aan het eind van de middag gebeld dat de bus weer klaar was. Dit was te laat om voor Dinsdag nog aankondigingen de deur uit te doen. Woensdag 6 Maart zijn wij dan weer gelukkig de weg op gegaan met een nieuw stuurslot en een werkende glazenwasser bus

15-02-2024

Vakantie!!

Wij zijn vanaf Donderdag 15-02-2024 16:00 tot Woensdag 21-02-2024 Gesloten i.v.m. Vakantie. In deze periode zijn wij niet bereikbaar via Telefoon/WhatsApp en Email. Nieuwe aanvragen kunnen wel worden ingediend maar zullen pas Donderdag 22-02-2024 behandeld worden.
Wij wensen u een fijne voorjaars- vakantie toe!

09-02-2024

Een nieuw jaar!!!

Ook dit nieuw jaar staan wij weer met een glimlach voor u klaar. Het zal u misschien niet ontgaan zijn maar sinds November 23′ Is het buiten al behoorlijk nat, guur, fris en winters. Dit is voor ons een behoorlijke uitdaging geworden wij zitten vanaf November al geregeld binnen omdat wij onze buiten werkzaamheden niet kunnen doen. Uiteraard zodra de weersomstandigheden het toelaten gaan wij de weg op om zo snel mogelijk iedereen weer te voorzien van schone ramen. Helaas door 5 overlijdens in de familie afgelopen jaar en dat wij bevallen zijn van een Dochter! Liepen wij al een beetje tegen een achterstand aan maar door de weersomstandigheden van de afgelopen periode is deze achterstand al behoorlijk opgelopen. Wij zijn hard bezig om deze achterstand in te halen en dit gaat behoorlijk gestaagd. Echter komt het soms wel eens voor dat de glazenwasser uitloopt op de dag en de planning niet haalt. Wij schuiven de overige klanten op de planning dan door naar het snelste eerst volgende moment, dit is meestal enkele dagen later. Mocht u zich af vragen waar we blijven stuurt u ons dan gerust een bericht, dan kunnen we kijken in de planning wanneer we verwachten bij u te zijn.

error: Content is protected !!